top of page

Hyvää joulun aikaa!

Koivu ja Kuusi Eräkeskuksen tiimi toivottaa lämpimästi kaikille asiakkaille, ystäville ja kumppaneille iloista joulun odotusta!

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Olemme tuoneet tänä vuonna Eräkeskukseen ukrainalaisia tilapäisen suojelun piirissä olevia perheitä, sekä nuoria opiskelijoita ja järjestäneet heille maatalouden alan jatkokoulutusta.  Tänä jouluna olemmekin erityisen kiitollisia kaikille toimintaamme tukeneille ja etenkin Liesjärven kyläläisille ja lähialueiden asukkaille jotka ovat ottaneet uudet asukkaat lämmöllä vastaan.

Christmas Star
Snowflake
Snowflake

Järjestä jouluinen tapahtuma Eräkeskuksessa!

Järjestä yrityksesi tai tiimisi pikkujoulut, joululounas tai tunnelmallinen glögihetki Koivu ja Kuusi Eräkeskuksessa luonnon rauhassa!

Monipuolisissa tiloissamme on A-oikeuksin varustettu pubi ja ruokasalissa mahtuu ruokailemaan jopa 70 henkilöä kerrallaan. Jouluiset lounas- ja illallismenumme sisältävät perinteistä jouluruokaa ukrainalaisella ”tvistillä”.

Ole yhteydessä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tapahtuma:

Puh: 0400 271 533 / Sanna

WhatsApp: +380 67 358 1235 / Tanya

Eräkeskuksen lauantailounas

Järjestämme Eräkekuksessa lauantaisin klo 12-15 herkullisen buffet-lounaan mikäli ravintolassamme ei ole yksityistilaisuutta. 

Myös pubimme on auki useimpina perjantaina ja lauantaina klo 18-22. 

Näet ajankohtaisen tilanteen aina Facebookista tai kotisivuiltamme

Tanya ja Ihor työskentelevät Eräkeskuksessa ja vastaavat yhteistyössä omistajien kanssa ravintola- ja majoitustoiminnasta.

DSC_3143.jpg

Tervetuloa myös majoittumaan!

Tarjoamme Eräkeskuksen uudistetuissa huoneissa myös majoitusta ja lämmitämme saunan erillisellä varauksella. Ota yhteyttä!

Green Vintage Pine Forest Camping Logo_edited.png

Yhteystiedot

Metsäkouluntie 60,

31350, Liesjärvi

Puh. 040 027 1533

Email. info@koivujakuusi.com

Y-tunnus 3287551-4

bottom of page