top of page
20220921_130318.jpg

Palvelut

Erämatkailu

Lähde omatoimiselle tai opastetulle retkelle Liesjärven kansallispuistoon, Ilvesreitille tai muihin Tammelan järviylängön kohteisiin. Alueelta löytyy myös loistavat melontamahdollisuudet. 

Ranta ja saunat

Päärakennukselta rantaan on noin 100 m. Kulku rannalle tapahtuu kätevästi takapihan läpi. Rannasta löydät kaksi laituria, hyväpohjaisen uimarannat, rantasaunan ja sotuveneen. Rannan läheisyydessä on grillikatos ja frisbeegolf-rata. Päärakennuksessa on noin kymmenen laudepaikan sauna ja rannassa on noin 6-8 henkilön rantasauna.

Ravintolapalvelut

 Päärakennuksessa on suurtalouskeittiö ja ruokailutilat noin 80 henkilölle, sekä A-oikeuksilla varustettu pubi. Tilat sopivat hyvin yksityistilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen.

Majoitus

Eräkeskuksessa on yhteensä noin 70 erityyppistä majoituspaikkaa. Päärakennuksen läheisyydessä on esimerkiksi perheasumiseen soveltuvat paritalot

Häät ja muut juhlat

Järjestä häät, pikkujoulut tai muut juhlat Eräkeskuksessa. Eräkeskuksen juhlatilaan mahtuu väljästi 50 henkilöä kerralla ruokailemaan.

Kokoukset ja koulutustilaisuudet

Eräkeskus tarjoaa luonnonläheiset puitteet yrityksille kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin. Päärakennuksessa on varattavissa luokkatiloja ja takkahuonemainen oleskelutila ja saunat ovat ryhmien käytettävissä.

Green Vintage Pine Forest Camping Logo_edited.png

Yhteystiedot

Metsäkouluntie 60, 31350 Liesjärvi

Puh. 040 027 1533

Email. info@koivujakuusi.com

Y-tunnus 3287551-4

oiva_sinettilogo_rgb-300x300.png
bottom of page